2010. április 2., péntek

Neten innen, neten túl...

Üdvözletem!

Az aktuális blogbejegyzésem célja, hogy a fórumomon fellelhető, az internet kereteit meghaladó kapcsolatfelvételi igényeket megkeressem, és kivesézzem a felhasználók beszélgetései alapján.

-Találkozzunk? -Á, inkább ne.


Ebből a szempontból igazán unalmasnak mondható a Marilyn fórumom, hiszen a résztvevőknek esze ágában sincs túllépni az internet nyújtotta kereteket, illetve nem mutatnak semmiféle érdeklődést arra, hogy a topikban tárgyalt témát személyesen is megvitassák, vagy egyéb programot szervezzenek. Még az interneten sem igénylik a további kommunikációt, vagy kapcsolatépítést, csak és kizárólag a fórum keretein belül tevékenykednek.

Elég a fórum!


Ez a "helyszín" tökéletesen kielégíti igényeiket, a képeknek sincs szüksége nagy tárhelyre, hogy erre a célra ne felelne meg az index fórum.
Mivel a az aktivitás csak úgy, minden előjel nélkül abbamaradt, ezért nincs is összegezve az eddig összegyűjtött tartalom a topikból. Lóg a levegőben, folytatásra várva.

Nincs másik...


A Marilyn fórum tökéletesen egy helyen koncentrálódik, nincs semmilyen egyéb helyszíne, tárhelye vagy levelezőlistája vagy netán saját honlapja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése