2010. március 14., vasárnap

Csomolungmák és hullámvölgyek Monroe háza táján

Halihó!

Most a Monroe fórumon fellelhető bejegyzések közötti kapcsolatokat fogom boncolgatni, hogy mennyire alkotnak csoportot a hozzászólók, ami szerintem merőben izgalmas téma, tekintettel arra, hogy  néhol teljesen elbeszélnek egymás mellett a kommentelők. 


A fórumnyitás

Az elején Arszione megnyitja a fórumot, majd képeket rakosgat be Marilynről. Egy ideig ő az egyetlen hozzászóló, de amikor megjelenik az első látogatója, nagy örömmel fogadja a hozzászólását, illetve az általa belinkelt képeket.
Arszione érdekes magatartást vesz fel, amikor kezd beindulni a téma, mert az első olyan hozzászólás, ami talán nem annyira lágy, ahogyan ő fogalmaz Marilynnel kapcsolatban, mintha meg sem látná, nem reagál rá. Ezek után a szívéhez közelebb álló kommentelőkkel kedves magatartást vesz fel, válaszol a kérdéseikre, illetve ő is feltesz egy párat, amire érdekes módon ő nem kap választ.

A földműves... 

Már az elején jön a feketeleves, egy kedves hozzászóló bedobja a pornó témát, amit Arszione nem vesz jónéven, és ki is fejezi nemtetszését. Azonban a többi hímnemű látogatónak nagyon is örül, s tetszését ki is fejezi. Minden egyes hivatkozásra reagáltak a "tagok", semmi nem maradt megjegyzések nélkül. Kijelenthetjük, hogy egyre bensőségesebb kis csoport alakul ki a hozzászólók között, akik már egy ideje látogatják a fórumot.

A nem kreatív Arszione 

Az utolsó oldalakat lapozgatva nagyjából annyi történik, hogy Arszione a vendégei kérdéseire válaszképpen idézeteket gyűjt az internetről. Cikkekből, interjúkból részleteket...igyekszik választ találni a feltett kérdésekre, illetve érdekességeket gyűjt össze Marilynnel kapcsolatban. Az utolsó hozzászólások környékén egy életrajzot dob be, majd a végső hozzászólást egy Lótusz virág nevű hölgy közli, melyben egy képpel gazdagítja a gyűjteményt.

Nincs lezárva! 

Véleményem szerint ez a téma még közel sincs lezárva, hiszen a végtelenségig lehetne történeteket írogatni és képeket linkelgetni a topicba. Bár érdekes módon egyetlen hullámvölgy sem volt tapasztalható a topic aktivitása alatt, egyszer csak abbamaradt, és onnantól kezdve hosszú idő után sem jött új hozzászólás.
Úgy vélem, hogy azért fejeződött be az élet a fórumon, mert a sok történet bemásolásával már sok újat nem lehetett mondani. Így a fórumtémának a lényegét "ölték meg", mert pont ezeknek a megtárgyalása lett volna egy jó beszélgetés alapja, illetve a belinkelt képek elemzése, véleményezése. Azzal, hogy olyan történetek kerültek bemásolásra melyben már a választ is megkapták az olvasói, sok hozzászólást nem tudtak eszközölni.

Igen, érdekli őket 

Akik írtak ebbe a topikba, azoknak nagy része valóban szerves részévé vált a beszélgetésnek, mert a hozzászólásokból következtetve vissza is olvasták a hozzászólásokat teljes egészében. Akit érdekelt és érintett a téma, az megtette a magáét. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése