2010. február 27., szombat

Szedjük atomjaira Marilynt!

Ismételten köszöntelek kedves olvasóm :)

A második bejegyzés arra szolgál, hogy magáról a fórumról bővebb tájékoztatást adjak, elemezzem. Ezalatt azt értem, hogy meg fogom vizsgálni az aktivitást, a hozzászólások számát és milyenségét, illetve hogy a hozzászólások miről szólnak.

Jellemezzük a blogot!

A blog teljesen "egyke", ha fogalmazhatok így. Ez az egyetlen fórumtéma, ami Marilyn Monroe-t vette górcső alá. A topic címe, ahogy már az első bejegyzésemben is említettem: Marilyn Monroe több arca.
A témához kapcsolódó, rokon, illetve elhalt hasonló topikot nem találtam az index fórumai között.
A topic első hozzászólása 2008.11.6-án érkezett, egy Arszione nevű felhasználától. Összesen 242 darab hozzászólás érkezett, az utolsó 2008.12.30-án. Ebben az intervallumban, amit a kezdő és "befejező" dátum közrefog, aktívan szóltak hozzá a felhasználók.
A cím lényegében fedi a fórumban található hozzászólások alapján a témát, amit megadtak. Egy sajátságos szempontból nézik a hozzászólók a témát, és ezt alapul véve (képgyűjtés, kevésbé ismert témák, cikkek gyűjtése...) intézik hozzászólásaikat.
A hozzászólások alapján a cél az volt, hogy egy fotógyűjteményt készítsenek az ebbe a topicba látogatók, lehetőleg olyan képekből, amiket ritkán láthatott a nagyközönség, illetve nem olyan népszerű és ismert, mint társai.

Gyűjtemény 

A fotógyűjtemény mellett találhatunk még Marilynről történeteket, cikkeket és kiemelt, idézett szövegeket, feltehetőleg könyvekből és nagyobb lélegzetvételű írásokból. Sokáig tárgyalják külsejét és halálának körülményeit, mindezek mellett pedig egy fontos, és számomra is érdekes téma, hogy vajon mennyire állná meg a helyét a mai modellpiacon és sztárvilágban.


A hozzászólások összesen 9 oldalt tesznek ki. Többnyire ugyan azok a személyek gyarapítják a hozzászólások számát, de az újabb belépőknek is örülnek, illetve mindennek, ami a témával kapcsolatos és hasznos. A hangulat kellemes, kisebb konfliktusok fordultak csak elő, nagyobb probléma nem volt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése